Få en bid af din hjemby på dine vægge

Nordjysk iværksætter projekt

Hos Nordic Bay Plakat sætter vi en dyd i at skabe fantastiske fotografier af din hjemby. Vi har en stor forkærlighed af naturen i Danmark og vi elsker at opleve lokalmiljøet i mindre byer. Vores team består af to rigtig gode venner som begge er bosat i Aalborg. Idéen til Nordic Bay kom fordi vi begge kommer fra mindre byer og vi savnede at vise vores by fra.

Idéen kom ved et tilfælde

Nordic Bay Plakat er startet op af to drenge Christoffer Messmann Nielsen & Casper Hilmand Mathiesen. Idéen til Nordic Bay Plakat startede da Christoffer fik til opgave at finde plakater til et nordjysk hotel. Christoffer syntes at hotellet skulle have lokale billeder op på deres værelser. Billederne skulle vise byens charme og have fokus på hvad byen kunne bedst. Der skulle især være fokus på naturen, kunst og lokale “hot spots”. Christoffer kunne se at der manglede denne type plakat shop i Danmark.

Opstarten

Derfor allierer Christoffer sig med sin studiekammerat fra Innovation og entrepreneurship, Casper Hilmand. Udover at være en fantastisk fotograf, besidder Casper også store evner til at udarbejde hjemmesider og udarbejde smukke videoer, som både er flotte og informerende.

Casper syntes at der lød som et spændende projekt og var klar på at indtage plakat markedet, sammen med Christoffer. 

Teamet

Fokus på kvalitet, øjeblikke og innovation
Christoffer Messmann

Christoffer Messmann Nielsen

Casper Hilmand

Casper Hilmand Mathiesen